Известие

Collapse
No announcement yet.

Подробности около разни ремонти на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
    Абе след като го има и си работи коректно ми се струва тъпо на този етап да го махам, пък и белия ауспух си е кеф Ще карам така пък ако почне с провиненията ще обърна другия край
    Само да не закършиш някъде където не трябва..............друго ди е да не мислиш за тоя боклук........

---------- Post added at 12:01 ---------- Previous post was at 12:00 ----------

Първоначално публикувано от Tsetso Milanov Покажи съобщение
    Колеги, някой да може да удари едно рамо по въпроса, търся си EGR клапан? http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=73014 Бих оценил всякакви оферти и съвети.
    Какво му е на твоя.............
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• [/QUOTE]Какво му е на твоя.............[/QUOTE]

Ами .... изронило се е леглото на буталото и не затваря херметично вече, даже е далеч от това. И буталото не е в ред - онзи ден задържа на отворено положение, светна любимата лампа (да си проверя моторетката). Иначе е ваден неотдавна, чистихме го, но няма шанс да го спасим: механиката мъ е прецакана. И така .
      Alfa 159 2.4 JTDm

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
        Абе след като го има и си работи коректно ми се струва тъпо на този етап да го махам, пък и белия ауспух си е кеф Ще карам така пък ако почне с провиненията ще обърна другия край
        Рано или късно всеки стига до премахването му. В комбинация с качествен тунинг ауспуха пак ще си оставя бял
        Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

• Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
          Рано или късно всеки стига до премахването му. В комбинация с качествен тунинг ауспуха пак ще си оставя бял
          я кажете повече за премахването му,че и моя ми изигра страшен номер в Слънчев Бряг ..........

Comment

• Първоначално публикувано от gadimir Покажи съобщение
            я кажете повече за премахването му,че и моя ми изигра страшен номер в Слънчев Бряг ..........
            E какво да ти кажем,премахва се софтуерно и хардуерно,колата тръгва много по-добре,почва да пуши обаче,колко зависи от софтуера...........ааа и почва да се чува леко турбината как съска и как разтоварва,това е голям кеф.Хора които могат да ти го махнат софтуерно има доста,Ники е един от тях.........

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Премахване на DPF и бял ауспух , това го може само супермен и бате Бойко.
              sigpic
              Alfa Romeo 159 SW TI-ex
              Alfa Romeo Crosswagon 2007 Mercedes GLK350 2009
              http://www.facebook.com/VenturaGarage

Comment

• Цецко мамин сладък... а да не би случайно да са с 8? А тези без DPF да са с 5? Не съм отварял книгите ама все си мисля, че съм запомнил нещичко в школото

Comment

Цецко мамин сладък... а да не би случайно да са с 8? А тези без DPF да са с 5? Не съм отварял книгите ама все си мисля, че съм запомнил нещичко в школото
                  Не, 7 са при Алфа. Бил си голям о междучасие с продължение. Намери тук един колега беше публикувал нагледно с демонстрация нещата, с разликите и всеки цикъл какъв е. Хайде сега МАМО, заври се отново в книгите за Алфа
                  Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
                  156 1.8TS 16V (01.2001)
                  147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
                  0879369082

Comment

• Оооо я вземи се образовай малко, а не да ми говориш глупости. 7 били... Фиат нямат мотор със 7 впръсквания на такт. Евро 4 с 4 впръсквания или 5 в зависимост има или няма DPF и Евро 5/6 с 5 или 8 впръсквания пак зависимост има или няма DPF.

Какъв човек си ти не знам. Практика нямаш, че да говориш вярно, виждаме и че теорията ти куца... луда работа... как не те е срам малко вече не знам...

Comment

• Малко ремонти по стъклоподемника на на шофьорската врата:
                      Като разглобих всичко се оказа, че жилото е закъсано, оттам и дразнещите звуци при вдигане и сваляне, изпратих стъклоподемника в София във фирма Микрон, без моторчето. Хората му смениха всички жила и дадоха гаранционна карта на стъклоподемника за период от 2г. Стъклото сега се вдига и сваля коректно, цената не е много ниска, по телефона ми казаха 60лв в крайна сметка ми взеха 70 и Еконти 10лв - 80 тотал, но мен ме устройваше, ако някой знае по-тънко на същото безупречно качество (не мога да си кривя душата) може да сподели.
                      sigpic
                      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Първоначално публикувано от Guzzi Покажи съобщение
                        Премахване на DPF и бял ауспух , това го може само супермен и бате Бойко.
                        Кой бе царя на аванса ли го може,не вярвам,а и съм го виждал нагледно................

---------- Post added at 16:29 ---------- Previous post was at 16:26 ----------

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
                        Не, 7 са при Алфа. Бил си голям о междучасие с продължение. Намери тук един колега беше публикувал нагледно с демонстрация нещата, с разликите и всеки цикъл какъв е. Хайде сега МАМО, заври се отново в книгите за Алфа
                        Цецо много ми е интересно откъде ги намираш тези книги за Алфа да ги четеш................

П.С.Това което ти е написал Ники е истината за Мжетите

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                          Кой бе царя на аванса ли го може,не вярвам,а и съм го виждал нагледно................

---------- Post added at 16:29 ---------- Previous post was at 16:26 ----------

Цецо много ми е интересно откъде ги намираш тези книги за Алфа да ги четеш................

П.С.Това което ти е написал Ники е истината за Мжетите
                          Епа тук един колега беше сложил нагледно нещата, ама не мога да го намеря къде е
                          156 1.8TS 16V (01.2001)
                          0879369082

Comment

• Той колегата много правилно нещо беше постнал, ама ти както винаги пак не си разбрал.

Comment

Той колегата много правилно нещо беше постнал, ама ти както винаги пак не си разбрал.
                              Ми щом го знаеш къде е това нагледно помагало дай линка де
                              156 1.8TS 16V (01.2001)
                              0879369082

Comment

• Тц... не съм казал такова нещо. Не го знам къде е. Просто си спомних какво беше пуснал колегата.

Един джокер ще ти дам. Сети се как се казва развойния център на Фиат и ще го откриеш
                                Last edited by oem; d.m.y г., 23:17.

Comment

Working...
                                X